Lyv preferred supplier van Dyness in Nederland

Vlak voor de zomer kondigde Lyv als eerste in Europa aan batterijen van Dyness toe te voegen aan het gamma voor de zakelijke markt. En nu is Lyv officieel preferred supplier van Dyness. Met dit partnerschap is Lyv in staat om bedrijven sneller en beter te helpen aan batterijsystemen met een grote opslagcapaciteit die kwalitatief erg hoog zijn. Bovendien is de businesscase voor bedrijven eerder positief.​

Batterijen Lyv Dyness

Aanvullende expertise

Lyv is het centrale aanspreekpunt voor de klant en concentreert zich in het partnerschap op de projectrealisatie en het aansturen van de batterij met energiemanagement van Lyv. Op deze manier wordt de batterij slim aangestuurd op basis van de wensen van de klant. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van direct eigen gebruik van zonnepanelen, het sturen op dynamische stroomtarieven of om te kunnen groeien binnen de anders beperkende capaciteit van de bestaande netaansluiting. Voor bedrijven in netcongestiegebieden is dit een enorme uitkomst om te kunnen starten met ondernemen of om verder te groeien. Dyness is in het partnerschip verantwoordelijk voor de levering van de batterijen en brengt in de projectvoorbereiding en realisatiefase expertise in over de batterijtechniek voor een optimale installatie.

Batterijsystemen met meer capaciteit

De vraag naar grotere batterijsystemen voor bedrijven of collectieven van bedrijven neemt steeds verder toe. Het partnerschap met Dyness is er dan ook op gericht om batterijsystemen te kunnen leveren met een grotere capaciteit en de mogelijkheid om makkelijk mee te groeien met de ontwikkeling van bedrijven en de problematiek door netcongestie. Het modulaire systeem dat Lyv levert is er in twee uitvoeringen. Een batterijsysteem dat in stappen van 77 kWh kan worden uitgebreid naar 1,2 MWh of meer. En een batterijsysteem dat in stappen van 215 kWh kan worden uitgebreid. Denk zelfs aan een capaciteit van 20MWh.  Energy Hubs realiseren met een grotere opslagcapaciteit bij bedrijventerreinen of als energieopslag bij één bedrijf? De markt is er klaar voor en Lyv en Dyness ook.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of bedrijventerrein?
Neem contact op met Lyv.

Op de hoogte blijven van actualiteiten en ontwikkelingen over netcongestie, energiemanagement en batterijen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief