Samen werken aan een betere wereld

Een ervaren gids in een veranderend energielandschap

Over Lyv

Het is al lang bekend dat de transitie naar een duurzaam energiesysteem de nodige uitdagingen met zich mee brengt. Hoe voorkom je bijvoorbeeld onbalans en overbelasting van het stroomnet? Hoewel dit al oude vragen zijn, ontbrak het aan een integrale oplossing om die uitdaging aan te pakken. Het uitblijven van een goede oplossing kan de transitie naar een duurzaam energiesysteem ernstig vertragen.

Lyv is opgericht om die vertraging te voorkomen. Lyv ontwikkelt integrale systemen om de energietransitie te ondersteunen.

 

 

Lyv is een pionier op het gebied van slimme energiesystemen, oftewel smart grids, zoals zulke systemen ook wel genoemd worden. De ruime ervaring binnen Lyv met energieproductie, energiehandel en de verandering van de energiewereld zijn de basis waarop het energie-managementsysteem van Lyv is gebouwd.

 

 

Gebruikers van energie willen geen ingewikkeld gedoe; energie moet er zijn tegen zo laag mogelijke kosten. Daarom staat een eenvoudige gebruikersinterface bij Lyv voorop.  Een energie-managementsysteem moet eenvoudig zijn in gebruik en waar mogelijk automatisch werken, waarbij de eindgebruiker altijd de controle moet behouden.

 

 

In het Lyv energie-managementsysteem komen al deze aspecten samen. Zo maken we een grootschalige uitrol van duurzame energie mogelijk!

 

Be smart, Get Lyv

Kom bij ons werken!

Word jij warm van energie-uitdagingen? Wil je werken in een jong en innovatief bedrijf in de voorhoede van slimme energie-oplossingen?  Ontdek dan onze vacatures en grijp je kans!

Trouwens, ons team bestaat niet alleen uit energie-experts, maar ook uit humoristen, optimisten, en we drinken al eens samen een borrel! Klinkt goed? Solliciteer dan nu en word onze collega!

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar ons verhaal?

Op de hoogte blijven van actualiteiten en ontwikkelingen over netcongestie, energiemanagement en batterijen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief