Samen met Lyv werken aan een betere wereld

Lyv Dealer worden

Over Lyv

De energietransitie komt op gang en geeft uitdagingen en kansen. Het stroomnetwerk raakt overbelast, Een enorme toename van zonnepanelen,de salderingsregeling word afgebouwd. Dit snel veranderende energiesysteem vraagt om slimme sturing met batterijsystemen., Lyv bouwt mee aan dit nieuw energiesysteem samen met de Lyv dealers

Dealer worden

Iedere dag bouwen wij verder mee aan de energietransitie en willen dit samen met sterke partners versnellen. Wij zijn dan ook overtuigd van het belang van dealers. Zij vormen de schakel naar de particuliere eindgebruiker.

Wilt u als elektrotechnisch installateur batterijsystemen aanbieden maar u weet niet goed waar u moet beginnen?

Dan is een Lyv Dealerschap misschien wel iets voor U.  Neem contact met ons op en ontdek ons uitgebreid dealer programma.

Aanpak

Garanties voor u als Lyv Dealer

Technische Training

Via onze technische en sales trainingen wordt u als Lyv dealer volledig bekend gemaakt met alle aspecten van de batterijsystemen zoals ondermeer; hoe 3-fase batterij, noodstroom, off grid. -systemen installeren? Hoe moet de nieuwe meterkast er uit zien. Met welke andere factoren dient u rekening te houden? En veel meer..

Sales Training

Via onze commerciële training maken we u helemaal bekend met alle ins en outs van deze onze technologieën, USP's en veel meer. Tijdens deze training gaan we ook in op het legio aan mogelijkheden van batterijen slim aansturen met het Lyv EMS,  dynamisch contracten, het ondervangen van congestie problemen en veel meer... 

Dealer Portaal

Als Lyv Dealer krijgt u ook toegang tot het handige Lv Dealer Portaal voor all relevante informatie, documentatie, hulpmiddelen en veel meer.

Wilt u zelf ook dealer worden?

Laten we kennismaken!