Samen met Lyv werken aan een betere wereld

Lyv Dealer worden

Bouw mee aan de energietransitie

Iedere dag bouwen wij verder mee aan de energietransitie en willen wij dit samen met sterke partners versnellen. Wij zijn dan ook overtuigd van het belang van dealers. Zij vormen de schakel naar de particuliere eindgebruiker. Wilt u als elektrotechnisch installateur batterijsystemen aanbieden maar weet u niet goed waar te beginnen? Dan is een Lyv dealerschap misschien wel iets voor u.  

 

Neem contact met ons op en ontdek ons uitgebreid dealerprogramma.

Aanpak

Garanties voor u als Lyv Dealer

Technische Training

Via onze technische en sales trainingen wordt u als Lyv dealer volledig bekend gemaakt met alle aspecten van de batterijsystemen: hoe 3-fase batterij, noodstroom, off grid-systemen installeren? Hoe moet de nieuwe meterkast er uit zien? Met welke andere factoren dient u rekening te houden? En veel meer..

Sales Training

Via onze commerciële training maken we u helemaal bekend met alle ins en outs van onze technologieën, USP's en veel meer. Tijdens deze training gaan we ook in op de mogelijkheden om batterijen slim aansturen met het Lyv EMS, dynamische contracten, het ondervangen van congestie problemen en veel meer... 

Dealer Portaal

Als Lyv Dealer krijgt u toegang tot het handige Lv Dealer Portaal met all relevante informatie, documentatie, hulpmiddelen en veel meer.

Wilt u zelf ook dealer worden?

Laten we kennismaken!

Blijf op de hoogte van actualiteiten en ontwikkelingen over netcongestie, energiemanagement en batterijen

[zcwp id = 7]