Altijd de beste oplossing

Een ervaren gids in een veranderend energielandschap

Lyv Consultancy helpt bedrijven om antwoorden te vinden op complexe technische energievraagstukken. We worden met z’n allen steeds meer geconfronteerd met ingewikkelde energiesystemen: denk aan de toename van zon- en windenergie, de transitie van wagenparken naar meer elektrische auto’s als ook de installatie van bijvoorbeeld warmtepompen. Maar ook de uitdagingen rond de opslag van gewonnen energie stellen ons voor grote vraagstukken. Dat is waar Lyv Consultancy helderheid brengt! 

Door het monitoren van de huidige installatie en het analyseren van de beschikbare data gaan we op zoek naar inzichten en mogelijkheden tot optimalisatie. Samen bespreken we het beste transitieplan, bepalen we de prioriteiten en werken we aan een duurzaam energiesysteem dat geschikt is voor uw situatie.

 

 

Enkele vragen die we met onze klanten bespreken:

  • Bij het bouwen van een nieuwe woonwijk overwegen wij een Virtual Power Plant (VPP). Kan Lyv ons daarbij helpen, want wij missen de ervaring?
  • Mijn bedrijf is gegroeid en de aansluiting is te klein geworden; wat nu?
  • Het energieverbruik in het winkelcentrum is overdag heel hoog overdag maar ‘s nachts heel laag; zou peak shaving een oplossing kunnen zijn?
  • Het wagenpark van mijn onderneming groeit en ik wil laadpalen plaatsen. Hoe pak ik dat aan?
  • Wij overwegen batterijen te plaatsen; hoeveel zonnestroom kan er opgeslagen worden?

 

Heb jij een vraag die je aan ons wenst voor te leggen?

Stel ze hier!

Blijf op de hoogte van actualiteiten en ontwikkelingen over netcongestie, energiemanagement en batterijen

[zcwp id = 7]