Batterijen

Lyv verzorgt projectmatig de levering en plaatsing van batterijen. Samen met u selecteren we de juiste batterij. Plaatsing gebeurt door kundige monteurs in heel Nederland (plaatsing in België in overleg).

Lyv kan zorgdragen voor levering en plaatsing van:

Huisbatterijen
• Batterijen voor het MKB
Buurtbatterijen

Wilt u meer weten over het plaatsen van batterijen voor uw project? Verstrek ons via het contactformulier zoveel mogelijk informatie over uw project en we nemen contact met u op!

Zonnepanelen en batterijen

Moeten er zonnepanelen geplaatst worden in combinatie met een batterij? Ook dit kan Lyv voor u verzorgen.

Consultancy

Het energiesysteem is complex. Bij het opzetten en ontwikkelen van een energieproject komt veel kijken. Lyv biedt een helpende hand en maakt u wegwijs in de wereld van slimme energiesystemen. Specifiek voor smart energy projecten biedt Lyv de mogelijkheid tot ondersteuning. Daarbij zijn globaal drie stappen te onderscheiden:

Stap 1: inventarisatie van behoefte

We maken scherp waar de huidige en toekomstige behoefte ligt en welke systemen daar het best bij passen.

Stap 2: selectie van hardware en systeemdiensten

Nadat we gezamenlijk uw behoefte in beeld hebben gebracht, kan die vertaald worden naar concrete producten en diensten. Lyv levert en installeert hardware om uw slimme energiesysteem te realiseren. Lyv ondersteunt u bij de keuze voor uw batterij en draagt zorg voor het plaatsen. Na het plaatsen verzorgt Lyv de aansturing van de batterij via het Lyv platform.

Stap 3: uitvoering

Uw slimme energieomgeving is gereed voor gebruik. U heeft inzicht in gebruik en ontvangt informatie over uw gebruik. Lyv stuurt uw batterij aan. Zo profiteert u optimaal van zelf geproduceerde duurzame stroom. Desgewenst in combinatie met dynamische energietarieven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rond consultancy voor uw project? Verstrek ons via het contactformulier zoveel mogelijk informatie over uw project en we nemen contact met u op.