Batterijsysteem bedrijven

Geen beperkingen meer door netcongestie, maar weer groeien en verduurzamen. Lyv maakt het mogelijk met batterijsystemen en slim energiemanagement. Doe de quickscan voor een indicatieve configuratie van een batterijsysteem voor jouw bedrijf of plan een kennismaking in.

Waarom een quickscan?

Bedrijven die willen groeien of verduurzamen lopen vaak tegen de grenzen aan van het overvolle stroomnet. Oftewel netcongestie. Het verkrijgen van een geschikte netaansluiting is niet meer mogelijk in netcongestiegebieden, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Met een geschikt batterijsysteem en/of slim energiemanagement kan je bedrijf weer groeien en verduurzamen. Lyv levert modulaire batterijsystemen en energiemanagement. Met onze quickscan configureren wij kosteloos en vrijblijvend een indicatief batterijsysteem voor jouw bedrijf. Zo krijg je een beeld van de mogelijkheden en investeringen. 


Heb je de informatie niet paraat om de quickscan te doen, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een kennismaking in met Lyv.

Start de quickscan