Inschrijving Seminar 'Lokale Energiesystemen Bedrijventerreinen' geopend

Donderdag 28 november 2024 - 9.00-14.30 uur

Er zijn van die momenten dat je achteraf denkt: ‘Was ik er maar bij geweest’. Dit moment kan je voor zijn door je aan te melden voor het seminar ‘Lokale Energiesystemen voor bedrijventerreinen’ op 28 november 2024 van Lyv.

In dit seminar gaan we het hebben over de uitdagingen voor bedrijven en bedrijventerreinen door een overvol stroomnet. Maar vooral wat je eraan kan doen om naar een concrete toekomstbestendige oplossing te werken: een lokaal energiesysteem.

Meld je alvast aan. Niet alleen omdat er een beperkt aantal plekken is, maar ook vanwege de populariteit van onze seminars. Dat klinkt misschien een beetje opschepperig, maar dat zijn we niet. Lyv schept niet op, maar vertelt je hoe de vork in de steel zit en welke oplossingen er zijn.

Blijf op de hoogte van actualiteiten en ontwikkelingen over netcongestie, energiemanagement en batterijen

[zcwp id = 7]