Seminar Lokale energiesystemen Bedrijventerreinen

Donderdag 28 november 2024
9.00 - 14.30 uur

Elke dag is er wel nieuws over de problemen die worden veroorzaakt door netcongestie. En allerlei oplossingen zoals batterijsystemen, energyhubs en nog veel meer maatregelen vliegen je om de oren. Maar wat is slim om te doen als een bedrijf en het bedrijventerrein worden gefonfronteerd met een overvol stroomnet? Wij geven helderheid over de mogelijkheden en oplossingen met ons seminar ‘Lokale energiesystemen voor bedrijventerreinen’. De sleutel voor een toekomstbestendige oplossing die echt werkt, ligt in de samenwerking op bedrijventerreinen.

 

In dit seminar praten we je bij over de inzet van een lokaal energiesysteem om de problemen door netcongestie op te lossen. Deze onderwerpen komen zeker aan bod:

 

  • Hoe organiseer je de energievoorziening op het bedrijventerrein.
  • Wat is de rol van een Groeps Transportovereenkomst (GTO) en hoe pas je dit toe in de praktijk
  • Onderling stroom verhandelen aan bedrijven binnen het bedrijventerrein.
  • Een slim aansturingssysteem is de verbindende factor om het te laten werken.
  • Welke assets voegen nog meer waarde toe aan het lokale energiesysteem

 

Het exacte programma communiceren we snel, maar houd alvast een plekje in de agenda vrij en meld je snel aan. Er is namelijk een beperkt aantal plekken.

 

Donderdag 28 november 2024 van 9.00-14.30 uur.

Locatie: Huis van Eemnes – Noordersingel 4, 3755 EZ Eemnes

 

Voor deelname aan het seminar vol interessante sprekers vragen wij een kleine bijdrage van € 50,- (incl. btw). Uiteraard verzorgen wij ook een uitstekende catering.

Meld je aan

Nu al meer weten over de oplossingen van Lyv?