Lyv Thuisaccu

Lyv Thuisaccu

Voor het opslaan van duurzame energie

Het energielandschap verandert snel van een centraal fossiel systeem naar een lokaal duurzaam systeem. Steeds meer bedrijven en huishoudens wekken hun eigen zonne- of windenergie op, maar het moment dat je energie opwekt komt niet overeen met het moment waarop je het wilt gebruiken. Hierdoor gebruik je circa 30% eigen groene stroom. Met het toepassen van een Lyv Thuisaccu kun je eenvoudig naar 80% eigen groene stroom. Lees meer over Gebruik je eigen groene stroom !

Duurzame energie opslaan in Lyv Thuisaccu

The next generation batteries

De Lyv Thuisaccu is de nieuwste generatie batterij, state of the art technology. De batterijconfiguratie is voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Voor uitbreiding van functies zoals noodstroom of peakshaving, is geen aanvullende hardware nodig. De batterij kan maar liefst 10.000 keer geladen worden. Dit hoge aantal cycli garandeert een lange levensduur.

Modulaire batterij configuratie

De Lyv Thuisaccu is een modulaire batterij configuratie. Deze batterij configuratie kun je samen stellen op basis van jouw wensen. De basis configuratie bestaat uit een 3 fase 6,9 kWh en kan worden uitgebreid met stappen van 2,3 kWh tot maximaal 18,4 kWh. Deze modulaire opbouw maakt plaatsing eenvoudig. Een batterij module van 2,3 kWh heeft een gewicht van 20 kilo.

3 Fase omvormer

De Lyv Thuisaccu is een batterij configuratie met een 3 fase omvormer. Hiermee heb je je een 100% groene installatie en ben je klaar voor toekomstige ontwikkelingen. In veel landen zijn of worden 3 fase omvormers verplicht.

De 3 fase omvormer werkt fase onafhankelijk en verdeeld de stroom netjes over iedere fase. De 3 fase omvormer van 10 kW is een hybride omvormer. Hierdoor kan je je zonnepanelen rechtstreeks aansluiten op de omvormer. Tot slot krijg je 10 jaar garantie op Lyv Thuisaccu.

Zakelijke markt

Naast de Lyv Thuisaccu voor consumenten biedt Lyv oplossingen voor Peak shaving, noodstroom tot en met VPP’s. Onlangs is de het Lyv platform uitbreid met TNO software. Middels deze uitbreiding is het energie management systeem van Lyv nog completer en toekomst bestendiger geworden.

Lees meer over Future proof bouwen of Lyv Batterijen

Meer informatie?

Meer informatie over de Lyv Thuisaccu of wilt u het whitepaper Selectie van een Thuis Accu ? Vul dan uw gegevens in op onze contactpagina en geef aan wat u wilt ontvangen.