Future Proof

Future proof

Ontwikkel jij je gebouw of huis future proof ? Na NOM (nul op de meter) en binnenkort BENG (1-1-2021) houdt het echt niet op. Waarom wachten als je nu al future proof kunt worden en sla de duurzame energie op in een Lyv Batterij.

Het energielandschap verandert snel van een centraal fossiel systeem naar een lokaal duurzaam systeem. Steeds meer bedrijven en huishoudens wekken hun eigen zonne- of windenergie op, maar het moment dat je energie opwekt komt niet altijd overeen met het moment waarop je het wilt gebruiken. Daarnaast raakt het energienetwerk vol en kun je je groene stroom niet meer kwijt.

Dus als je nu een nieuw gebouw of huizen gaat ontwikkelen kun je daar eenvoudig rekening mee houden in je ontwerp. Achteraf aanpassen is altijd moeilijker en duurder. Verder wordt het energie label steeds belangrijker als selectie criterium en wat is er nu mooier dan trots te zijn op je A++++ gebouw of huis…….

Met Lyv Batterij kun je zonne-energie opslaan, zodat het op een later moment aangesproken kan worden tijdens piekmomenten. Of op die momenten dat het energienetwerk vol zit. Op deze manier maak jij je eigen onafhankelijke, duurzame energienet en heb je altijd energie genoeg. Goed voor het milieu en je portemonnee.

Stop met verspillen en wordt baas van eigen stroom. 

Overheidsinstellingen, woningcorporaties en bedrijfsleven

Lyv beschikt over kleine en grote batterijen tot en met centrale / buurtbatterijen. Hierdoor kunnen volledige woonwijken en bedrijven onafhankelijker gemaakt worden van het energienet en het energieverbruik monitoren met slimme apparaten. Ook kunnen deze Lyv Batterijen gebruikt worden voor peak shaving en als nood-energievoorziening.

Meer informatie?

Meer informatie over future proof bouwen van een gebouw of huis. Vul dan uw gegevens in op onze contactpagina en geef aan dat u meer informatie over future proof bouwen.