Knowledge

Lyv is kennisleider op het gebied van slimme energiesystemen en heeft veel ervaring met energiemanagement, energiehandel, energieopslag en de veranderingen in de energiewereld.  Onze kennis en ervaring delen wij graag met u in kennisartikelen.  Kunt u het juiste antwoord niet vinden, aarzel dan niet om ons te benaderen.  Wij helpen u graag  met antwoorden in uw zoektocht naar slimme energie-oplossingen!

Wat kost energiemanagement?

Wat zijn de kosten van energiemanagement? En wat levert het een bedrijf op? In dit kennisartikel leggen we je uit wat de kosten en de baten zijn. De context en de doelen van een bedrijf zijn belangrijk om deze vraag te beantwoorden.

Lees verder »

Wat is energiemanagement?

Energiemanagement is een breed begrip. Kort gezegd is energiemanagement een proces van het monitoren en optimaliseren van energiestromen. Lees er meer over in dit kennisartikel

Lees verder »

What is self-consumption?

Zelfconsumptie slaat op de hoeveelheid elektriciteit die men onmiddellijk verbruikt op het moment dat zonnepanelen stroom produceren. De mate van zelfconsumptie is afhankelijk van een aantal factoren die we in dit kennisartikel beschrijven.

Lees verder »

Any other question?

We are happy to answer them!

Elke maand op de hoogte blijven van actualiteiten en ontwikkelingen over netcongestie, energiemanagement en batterijen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief