Webinar voor bedrijven die problemen door netcongestie willen aanpakken

Overbelasting van uw elektriciteitsaansluiting, een boete door overschrijding van het gecontracteerd vermogen, geen grotere aansluiting kunnen krijgen en hoge energiekosten. Herken je deze problemen die een rem op de groei van het bedrijf zetten? 

Dan is dit webinar van Lyv Energy Management Solutions iets voor jou. We gaan in op de maatregelen die je bedrijf kan nemen tegen problemen als gevolg van netcongestie. Daarbij zoomen we in op de waarde van energiedata van je eigen bedrijf. Door data te verzamelen over onder andere het verbruik, eventuele teruglevering, vermogen, piekvermogen en spanning ontstaat er een Energieprofiel. Dit geeft je inzicht om de juiste keuzes te maken en problemen aan te pakken als gevolg van netcongestie. Denk aan peak shaving, sturen op dynamische tarieven en nog veel meer.  

In dit webinar: 

  • het belang van data, 
  • hoe je een energieprofiel opbouwt met data uit je eigen bedrijf, 
  • welke inzichten krijg je met een energieprofiel, 
  • welke maatregelen je kunt nemen om problemen door netcongestie aan te pakken. 

Elke maand op de hoogte blijven van actualiteiten en ontwikkelingen over netcongestie, energiemanagement en batterijen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief