Lyv energiemanagement en batterijen.

Met energiemanagement en batterijen maak je jouw bedrijf klaar om mee te bewegen in de energietransitie en problemen door netcongestie op te lossen. Lyv maakt groei en verduurzaming weer mogelijk.

Lyv energiemanagement en batterijen.

Met energiemanagement en batterijen maak je jouw bedrijf klaar om mee te bewegen in de energietransitie en problemen door netcongestie op te lossen. Lyv maakt groei en verduurzaming weer mogelijk.

Lyv maakt een grootschalige uitrol van duurzame energie mogelijk door energiemanagement en batterijen te leveren aan bedrijven. Deze onmisbare schakels in energietransitie lossen problemen door netcongestie op en maken economische groei en verduurzaming weer mogelijk. Lyv begeleidt jouw bedrijf bij de installatie van de batterijen en implementatie van het energiemanagementsysteem.

Energiemanagement van Lyv

Door de energiestromen van je bedrijf of een groep van bedrijven (ook wel Energy Hub) slim aan te sturen worden problemen door netcongestie opgelost. Groei, verduurzaam en bespaar energiekosten met het energiemanagementsysteem van Lyv en neem alleen energiemanagementdiensten af die nodig zijn om de energiestromen binnen jouw bedrijf aan te sturen. Op deze manier betaal je alleen voor wat je nodig hebt en kan je eenvoudig aanvullende diensten afnemen als jouw bedrijfsoperatie daarom vraagt.

Batterijen voor bedrijven

In het energiesysteem van bedrijven of een groep van bedrijven neemt de batterij een steeds belangrijkere rol in om problemen door netcongestie op te vangen. De batterij kan een piek in de vraag naar stroom opvangen en een batterij kan zonnestroom opslaan. Ook het behalen van een hoger financieel rendement met dynamische stroomtarieven is mogelijk. Lyv levert krachtige batterijen voor elk type bedrijf met een garantie van 10 jaar en korte levertijden.

Energy Hub

In een Energy hub (ook wel energiehub) verenigen bedrijven zich in een afgebakend geografisch gebied om het gebruik van stroom door afnemers en producenten te optimaliseren. De optimalisatie kan gericht zijn op het beter benutten van het stroomnetwerk of de in- en verkoop van stroom. Lyv heeft alles in huis, zowel energiemanagement als batterijen, voor een Energy Hub. Bekijk ons stappenplan om een Energy Hub te realiseren.

Nieuws en blogs

Wij delen graag onze kennis, ervaring, klantverhalen en ongezouten mening om de energietransitie vooruit te helpen door de toepassing van energiemanagement en batterijen. 

Home batteries

Ook huiseigenaren kunnen gebruikmaken van onze batterijsystemen. Configureer je batterij voor thuis met onze calculator en vraag direct een offerte aan. Ons kundige dealernetwerk staat voor je klaar om de thuisbatterij te installeren.

Home Batteries

Ook huiseigenaren kunnen gebruikmaken van onze batterijsystemen. Configureer je batterij voor thuis met onze calculator en vraag direct een offerte aan. Ons kundige dealernetwerk staat voor je klaar om de thuisbatterij te installeren.

Need a solution for your translation?

Onze partners en klanten

Discover more? Contact Us!

Elke maand op de hoogte blijven van actualiteiten en ontwikkelingen over netcongestie, energiemanagement en batterijen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief