Financiële Office manager

Vacature 16-20 uur per week

Je bent goed met financiën en boekhouding maar je wilt meer. Een kantoor soepel laten functioneren vind je helemaal leuk. Voorraad bijhouden of een mailing ondersteunen van sales of klanten te woord staan, je ziet wat er moet geburen en springt erin. Je brengt structuur in de hectiek van een jonge ambitieuze onderneming samen met je collega office manager.


Over Lyv


Enabling the Energy Transition is het doel van Lyv. We zijn een jong bedrijf in de voorhoede van slimme energieoplossingen. We ontwikkelen ecosystemen van Energy Management System tot Virtual Power Plant in één platform. Daarbij leveren we de benodigde hardware als batterijen, meters en schakelaars om een compleet systeem te leveren. Met de snelle groei van Zon- en windenergie zijn de diensten die Lyv ontwikkelt van grootbelang. We voorkomen dat het stroomnet overbelast raakt en dat stroom op het juiste moment wordt ingekocht. We faciliteren hiermee de energietransitie wat ook het motief achter de oprichting van Lyv is geweest.


Jouw rol


Wat ga je doen

 • Facturatie
 • Debiteuren beheer
 • Boekhouding SnelStart
 • Rapportages
 • Klanten te woord staan
 • Ondersteuning sales
 • Ondersteuning marketing
 • Site updaten
 • CRM updaten


Jouw profiel


 • Je hebt ervaring met boekhouding en het boekhoudpakket Snelstart.
 • Voor het maken van periodieke Financiële rapportages draai je je hand niet voor om.
 • MS office en met name Excel en Word hebben geen geheimen voor jouw.
 • Je hebt affiniteit met sales en CRM systemen.
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je zeer goed in woord en schrift.
 • Je kan goed zelfstandig werken en bent pro actief
 • Affiniteit met de energietransitie


Ben jij diegene die Lyv naar de next level kunt brengen… solliciteer!

En mail naar info@getlyv.com